Erline Van Hijfte

Recensies

 

 

“Nog eens bedankt voor de mooie openingsdans en opvolgende nummers! We hebben ervan genoten alsook super commentaar gehad van de aanwezigen! Een dikke merci!”
17 september 2017 – Katia Wille & Eddy Verhofsté

 

 

“Erline is gezegend met een uitzonderlijke stem waarmee ze heel erg hard kan uithalen, maar ook heel erg ingetogen kan zingen.”
24 april 2017 – Lochristinaar.com (volledig artikel hier)

 

 

“Toen Erline Van Hijfte dan haar zangtalent demonstreerde bij “Torn” van Nathalia Imbruglia gingen de handen bewonderend op elkaar.”
24 april 2017 – Lochristinaar.com (volledig artikel hier)

 

 

“Dit was een zeer goed optreden, zeker voor een try-out. Hier en daar nog een schoonheidsfoutje, maar zeer veelbelovend. Erline is een uitstekende zangeres. Haar stem “matched” zeer goed met die van Christophe. Verder een heel erg goede percussionist en die akoestische gitaren zijn in een woord “fantastisch. Chris Corn & The Beautiful Imperfections zijn een coverband, maar dit zijn geen eenvoudige nummers die ze brengen. Chapeau!“
24 april 2017 – Frank de Bock op Lochristinaar.com – over de Try Out van Chris Corn & The Beautiful Imperfections

 

 

“De breekbare en veelzijdige stem van de enige dame in het gezelschap, Erline Van Hijfte, was de perfecte match voor die van Chris. Elk eens solo, soms harmonisch samen, of backings bij mekaar: de puzzelstukjes vielen in elkaar.”
23 april 2017 – Geert Herman voor Nieuwsblad.be (volledig artikel hier)

 

 

“Erline Van Hijfte leerde ik verleden zomer kennen. Geheel onverwacht kreeg ik toen een mailtje van een meisje dat moest optreden op Lo Plage voor evenementenradio VROB. Ze zocht iemand om haar te begeleiden. Ik bekeek wat filmpjes van Erline op YouTube en was overtuigd. Al tijdens de repetities klikte het. Erline, die ondertussen naar Beervelde verhuisde, is gezegend met een heel erg goede stem waarmee ze hard kan uithalen.”
11 april 2017 – Chris Corn (Christophe Versaevel) op Lochristinaar.com

 

 

“Erline van Hijfte zorgde voor de muzikale omkadering en liet zich begeleiden door pianist Joeri De Decker. Ze opende met “Zoals een mooi verhaal” van Ann Christy en kreeg het praatcafé muisstil. Later volgden onder meer “Omdat ik van je hou” (Bart Peeters’ versie van “Make You Feel My Love” van Bob Dylan en Adèle), “Gravity” (Sara Bareilles) en het wondermooie “Lost” van Anouk. Telkens kippenvelmomenten. Erline, the voice van Lochristi!”
21 december 2016 – Lochristinaar.com (volledig artikel hier)

 

 

“Bedankt voor de supermooie muzikale begeleiding op onze huwelijksviering!”
30 augustus 2015 – Carolien Maussen

 

 

“Je daarnet horen zingen samen met Joeri De Decker. Heel straf gedaan.”
14 februari 2014 – Alain Uyttenhove

 

 

9080 Beervelde-

+32479 49 09 60